Kazım ÖZEREN:Başakşehir”de dönüşüm Rant İçin Değil,Halk İçin Yapılacak

Türkiye Seçmeni 3 ay sonra 31 Mart 2024"te yerel yöneticilerini seçmek için sanık başına gidecekSeçime çok az bir süre kala partilerin ve siyasi isimlerin çalışmaları a tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye Seçmeni 3 ay sonra 31 Mart 20242″te yerel yöneticilerini seçmek için sanık başına gidecekSeçime çok az bir süre kala partilerin ve siyasi isimlerin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Chp Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Kazım Özeren 2023 yılını Basın Emekçilerine verdiği bir kahvaltı organizasyonuyla kapattı.
Chp Başakşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Özeren,” Başakşehir”de dönüşüm Rant İçin Değil,Halk İçin Yapılacak”dedi.
Esenkent Hasırlı Konya Mutfağı”nda yapılan kahvaltı organizasyonuna,Chp İstanbul İl Baytan Yardımcısı Murat Bakır,Chp Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı,Chp Başakşenir Grup Başkanvekili Nizamettin Kümeç,Chp Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Melek Cankurt,Chp Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı Sunay Şimşek katıldı.
Aday adaylığı kapsamında saha çalışmaranı sürdüren Özeren,toplumun en önemli kaskesimleri arasında gördüğü basın mensuplarıyla bir araya gelerek Başakşehir”in sorunlarını masaya yatırdı.Adaylığının kesinleşmesi halinde yapacak çalışmalarını anlatan ve aynı zamanda Başakşehir bolgesinde yer alan İosb de sanayici olduğu bilinen Özeren,İş,aş ve istihdam için,Başakşehir”i rantın pençesinden kurtarıp,gerçek sahibi olan Başakşehirlilere vermek için adayım”dedi.
Chp İlçe Başkanı KAYABAŞI:
Kazım Başkan Yıllardır Omuz Omuza yürüdgümüz bir büyüyüğümüzdür
Kahvaltıda konuşan Chp Başakşehir ileçe Başkanı Beyzade Kayabaşı,”Böyle bir programı düzenlediği için Kazım Başkanımıza çok teşekkür ederim.Benim için tüm basın emekçileri çok değerlioid.Bizim ifade etmek istediğimiz her şeyi dışarıya,iktidara ve dünyaya yuyuranlar sizlersiniz.Bu kahvaltı çok önemliydi ve Kazım başkana teşükür ederim.
Bizde ilçe yönetimini yeni aldık.Bizim de çok fırsatımız olmadı bir araya gelmek için ama Kazım Başkan özelinde diğer arkadaşlarımız da Başakşehir”i kazanmak için çalışacak herkes,Kim aday olursa olsun ciddi bir çılaşma serileyecek.Kazım Başkan Başakşehir kurulduğundan beri omuz omuza yürüdüğümüz ve çok büyük emekler veren bir büyüyüğümüz.Hangi aday olursa olsun dediğimiz gibi birlikte çalışacağız.Kahvaltı için teşrrar teşekkür ediyorum,hepinize afiyet olsun.”dedi.
BAKIR:ZOR DİYE BİRŞEY YOK,İMKANSIZ ZAMAN ALIR
Kahvaltıda söz alan Chp İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Bakır da kısa bir konuşma yaparak,”Böyle bir günde buluşmak bizi heyecanlandırdı.Biz üçüncü bögeden sorumlu il başkan yardımcısıyız.100″lerce aday adayı arkadaşımız var hepsinin yolu açık olsun.Aday çokluğu güzel bir şey ancak Kazım Başkanın yeri ayrı.Başkanımız ayrı bir irade koydu,her ne kadar Başakşehir alınamaz,zor bir bölge deseler de CHP için zor diye bir şey yok,imkansız zaman alır.Başakşehir”i alacağız.”dedi.
KÜMEÇ:BİRLİKTE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim.Kazım Başkanımızla yıllardır birlikte mücadele ettik.Kazım baxkan hiç karşılık beklemeden ilcemiz için partımiz için çok emek verdi.Belediye başkan adaylığı da onun hakkıdır.Liyakat,emek ön planda olacak ise eğer.Başakşehir”de rantı sürekli bir yere aktarıldığını biz Meclis olarak görüyoruz.Buna karşı durmaya devam edeceğiz.Kazım Baxkanın sanayici ve iş insanı olması hasebiyle ilçeyi nasıl yöneteceğini de iyi biliyor.Çıktığı yolda başarılar diliyiyorum.Birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.
ÖZEREN:İŞ,AŞ,İSTİHDAM İÇİN ADAY ADAYIYIM
Kahvaltı katılımcılarına yönelik selamlama konuşmasıyla başlayan CHP Başakşehir Belediye Başkan Aday adayı Kazım Özeren,”Yayınlarıyla toplumumuzun tüm değerlerini paylaştığıız basın emekçileri arkadaşlarımıza bu buluşmaya geldikleri için teşekkürler.Yılın sonunda sizlerle aday adaylık noktasında bir araya gelmek,neden aday adayı olduğumuzu söylemek ve Başakşehir”i konşmak için buluştuk.
Neden Aday Oldum? İş,aş,istihdam diyorum.Bunu sanayicilik hayatımızda da sürekli söylüyoruz.Özelikle burada arazinin çok olduğu yerlerde süyük bir rant kaynağı var.Bulkanların en büyük organize sanayisi burada.Günlük hayatta 3-4 milyonu bulan bir nüfus sirkülasyonu var.Bu da hemen trafik sorununu yaratıyor.Gerek sanayi bölgesinde gerek mahallede beni tanıyorsunuz zaten.Yıllardır çok toplantı yaptık.İlçemizle ilgili,ülkeziülkemizle ilgili adaylaştığımızda önemli bir ekip çalışmasına imza atacağız.Kent konseyi var.Her sorunu tartışırlar ama netice alınmaz.Dernekler ve STK”lar kurulur.O dernekler STK”lar sorunları masaya yatırır ama çözüm olamazlar” ifadelerini kullandı.
BAŞAKŞEHİR”İ RANTA DEĞİL,HALKA VERECEĞİZ
Başakşehir Belediyesi”nin Kentsel Dönüşüm politikasını eleştiren Özeren,”Örneğin Ziya G Gokalp”te yapılan dönüşüm halka ne kazandırdır?Oradaki kardeşlerimiz çok rahatsız.Buradaki dönüşüm ranta mı, halka mı? Tüm bu sorunları bildiğim için ben adayım.1
Başakşehirde ki 10 mahalleye gittiğiniz zamanh her mahallenin kendine özel sorunlarının olduğunu görüyorum.Biz halkın arasında büyümüş insanlarız.Birbirimizi çok iyi anlayabiliriz.Ama öbür türlü toplumsal karşılığı olmayan insanlar bu mahallelerin sorunlarını çözemez.Geçen Ekrem Başkanımızla gördüşmemizde ne yapasak yapalım,samimiyet ve güvenin olduğu yedrde parti gözetmeksizin halk bize güvenecektir”dedi.
ÜLKEMİZİN SORUNLARI YUMAĞA DÖNÜŞTÜ
Son günlerde yaşananlar üzerinden ülkemizin sornlarına değinen Kazım Özeren,”Kuzey Marmara Otoyolunda yaşanan kaza tam bir katliam oldu.Ondan önce şehitlerimiz oldu.İhmaller sinsilesi bunların hepsi.Ülkemizde her geçen gün buna benzer olayların nedenleri liyakaksiz yöneticilerdir.Tüm bu sorunların çözümünü bildiğim için adayım.
2000 yılına geldik,Onurkent”in kurucularındanım ben.Adrkasından da Kayaşehir diye bir bölge kuruldu.İyi niyetli bir bölgeydi.Sonra ne yaptık? Kayaşehir”i resmen istila ederek,yapancıların gelip buraya akın etmesine izin verdik.İşte ben bunun için adayım.Sayamadığım kadar farklı milletten birileri gelip buraya arsa ve ev aldı.Hipimiz insanız başkanım niye öyle diyorsunuz diye tepki gösterebilirsiniz ama ülkemiz yol geçen hanına döndü arkadaşlar.Ülkemiz istila ediliyor ve bunun üssü de Başakşehir Kayaşehir oldu desek abartmış olmayız.Bu ülke kolay kurulmadı arkadaşlar.Geldigimiz noktada Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ün çizdiği yolda yürüyüp çok fazla çalışmamız gerekiyor.
Başakşehir hangi arkadaşımızla alınacaksa da bu kapsamda etkili bir ekip kurmalıyız.Kim aday olurcaksa Kazım Özeren olarak ben çizmelirimi giyip sahaya ineceğim.Hep birlikte hareket edip vatandaşlarımızın sorunlarını tartışmak zorundayıç.Başakşehir”i rantın pençesinden kurtarmak adına birlikte mücadele edeceğiz”diye konuştu.

Haber:Yaşam Medya-Turkiye Esnaf Gazetesi

Etkinlik Fotoları

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu