Tormak Sanayi Sitesi Kahvaltı Verdi

Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Ünlü Başkanlığında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Site Başkanlarına Tormak Sanayi Sitesinin Sosyal Tesislerinde Kahvaltı verdi.

İkitelli Osb”nin içinden geçtiği sürecin istişare edildiği kahvaltılı toplantıya katılan bölge sanayi sitesi başkanları ve sanayicilerini Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Ünlü ve Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu eski başkanı Uğur Karaduman ile Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı.

Tormak Sanayi Sitesinin gelenekselleştirdiği istişareli kahvaltılı toplantıya İkitelli Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanlarından İş Adamı Şaban Gülbahar,İkitelli Osb Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kılıçarslan, İsdök Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz İyiokur, Demirciler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Mutfakeşyacıları Mutsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özer Katıldı.

Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Ünlü düzenlenen Kahvaltılı İstişare toplantısına katılan başkanlara kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve ardından basına kapalı istişare görüşmelerine geçildi.

Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Ünlü,benzer kahvaltılı toplantıların önümüzde ki kısa dönem içinde bir kez daha yapılacağını ve bölge ile yakın ilişkileri olan bütün isimlerin davet edileceğini söyledi.

Haber: Turkiye Esnaf Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu