Moda Dünyası CNR’nin Sihirli Gücünü Hissetti

Türkiye’nin Abiye, Gelinlik, Damatlık ve Moda Fuarı CNR Fashionist, CNR Holding ve OTİAD işbirliği ile 17-19 Kasım 2020 tarihleri arasında bir kez daha organize edilecek. Hazır giyim sektörünün en prestijli firmalarının, şık ürün ve tasarımlarını uluslararası moda dünyasının beğenisine sunacağı fuar, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.
Farklı model ve renk seçenekleriyle abiye, gelinlik, damatlık, takım elbise ve şık giysilerde son model tasarımların sergileneceği fuar modayı tekrar İstanbul’a taşırken, yerli ve yabancı 100’ün üzerinde firmanın 500’ün üzerindeki markasını da profesyonel alıcılarla buluşturacak.
Abiye, gelinlik ve damatlıkta yeni sezon trendlerinin görücüye çıkacağı CNR Fashionist’i, yerli ve yabancı 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Sektör ihracatına büyük destek veren fuar, firmalara ve alıcılara uluslararası iş bağlantılar açısından da katkılar sağlıyor.
Festival coşkusuyla gerçekleşecek olan fuarda, birbirinden renkli defileler de yer alacak. Fuar katılımcılarının yeni kreasyonlarının sergileneceği defileler fuar süresince, ziyaretçiler tarafından yakından takip edilecek.
Haber:CNR Basın Merkezi-Turkiye Esnaf Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu