İkitelli Osb Yönetimi Öğrencilerin Mutluluğunu Paylaştı

Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi öğrencilerini mezun etti. Özel İkitelli Osb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri bir kez daha gururlu günlerini yaşadı. Yoğun katılım ile gerçekleşen mezuniyet töreninde alanlarında dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi.

İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Konak ve yönetim kurulu üyesi Ali Karadağ, Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldılar.

Mezun olan gençlere, aldıkları eğitim doğrultusunda yeni bir kariyer sürecinin başladığını ifade eden Konak, "Kariyer süreciniz boyunca atacağız her adım önemlidir. Eğitim hayatınız boyunca çalışmalı, gayret göstermeli ve belirlediğiniz hedefler doğrultusunda ilerlemelisiniz. Bizler, siz değerli öğrencilerimizi iyi bir makama gelmiş, iyi işler başarmış ve iyi bir girişimci olarak görmek isteriz. Gençlerin, ülkemizin ve milletimizin geleceğine yönelik önemli çalışmalar yapacaklarına olan inancım tamdır ve hepinize başarılar diliyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Konak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karadağ; eğitim hayatını başarıyla tamamlayan ve dereceye giren ayrıca spor alanında, çeşitli dallarda başarı yakalayan öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu