İşbatı İş Merkezi Olağan Kurul Toplantısı Yapıldı

İşbatı İş Merkezi Site Kat Malikleri Kurulu Toplantısı 27.03.2021 Cumartesi günü saat 11:00”de İkitelli Osb Mahallesi Bedrettin Dalan Bulvarı İşbatı İş Merkezi No:1 Başakşehir/İstanbul adresindeki 20 nolu dükkanda yapıldı.


Toplantı davetinin kat maliklerine taahhütlü posta gönderisi yapıldığı ve Hazirun listesinde imzaları bulunan 23 asaleten 17 vekaleten olmak üzere toplam 40 Kat malikinin toplantı mahalinde hazır bulunduğu, nisabının sağlandığı ve 16 madelik gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Toplantıya katılan Kat maliklerine hazirun cetveli katılım listesi imzalatılarak yeterli sayıya ulaşılması sonucu açılış ve bilgilendirme konuşması Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tunç tarafından yapıldı.
Yapılan Genel Kurul Divan Başkanlığına,Üst Birlik üyesi Mehmet Aktaş,Katip üyeliğine Naz Yaman,Oy Sayım Memurluğuna Abdullah Uygur teklif edildiler ve yapılan oylamada adı geçenler Divan heyetine oy birliği ile seçildiler.Divan heyetine Genel kurul toplantı tutanaklarının imzalama yetkisi oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3.maddesi uyarınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşları anısına ve Tüm Şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okunarak gündemin diğer maddelerinin görüşülmesine devam edildi.
Yönetim ve Denetim Kurulu 2020 yılı raporları,Bilanço ve Gelir Gider hesapları Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tunç tarafından okundu ve oy birliği ile kabul edildi.Yönetim ve Denetim Kurulları 2020 yılı çalışma ve faaliyetleri oy birliği ile ibra edildi.
Kurulda, site izalasyonu bakım ve onarım ile ilgili yönetim kuruluna yaptırılması için 150 bin teleye kadar yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Fiyatlandırmanın Arsa metrekaralerine göre yapılması oy birliği ile karara bağlandı.
Site Yangın sondurme sisteminin devreye alınması yönetim tarafından dükkan içlerindeki siplitlerin devreye alınması ile ilgili yönetim kuruluna yetki verilmesi ve yetkili bir firma ile anlaşma yapılarak yönetim tarafından yaptırılmasına oy birliği ile karar verildi.
Yapılan kurulda, doğalgaz taleplerinin alınması oylamaya sunuldu.Oy çokluğu ile red edildi,bir sonraki genel kurulda görüşülmesi oy birliği ile karara bağlandı.
Site dış aydınlatmaları için genel kurula teklifte bulunuldu.Teklif oy birliği ile kabul edildi.
Sitedeki 13-40,41,50,51 nolu dükkanların aidat farkları genel kurula sunuldu ve bu yönde yönetim kuruluna oy birliği ile yetki verildi.
Gündemin 14.maddesi uyarınca bina içinde bulunan gider borularının şebeke suyu bağlantı bakım ve onarım genel kurula oylamaya sunuldu,yönetim kuruluna bu konuda gerekli yetki oy birliği ile kabul edildi.15.Madde uyarınca 2021 yılı çalışma programı ve tahmini bütçe okundu ve metrekare birim fiyatının 3 tele olması oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca otopark yerlerinin sayılarının belirlenip ücretlendirilmesi ile ilgili yönetim kuruluna oy birliği ile yetki verildi.

Gündemin 16.maddesinde yer alan Yönetim ve Denetim kurulu huzur haklarının güncellenmesi genel kurula sunuldu ve bu konuda yönetim kuruluna gerekli yetki oy birliği ile karar verildi.
Dilek ve Temenniler maddesine gelindiğinde Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tunç, salgın ile birlikte yaşanan sıkıntıları ve sıkıntılarla alakalı imkanlar dahilinde yapılan çalışmaları dile getirdi. Başkan Tunç, konuşmasını pandemi tedbir kurallarına uygun yapılan toplantıya katılım gösteren üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek tamamladı.

Haber:Turkiye Esnaf Gazetesi

Haber Foto Galeri

[smartslider3 slider=142]

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu