Bakırköy Günlük Kiralık Daire

Bakırköy’ün En İyi Günlük Kiralık Dairesi

Bakırköy günlük kiralık; Bugün size Bakırköy bölgesinde konaklama yapabileceğiniz en iyi Günlük kiralık daire işletmesi hakkında bilgi Vereceğim.

Bakırköy Cevizlik mahallesi bölgesinde tesadüf eseri gezerken karşılaştığım şirin butik bir otel gördüm dikkatimi çeken husus

Otel’in üst katlarının özel süitler gibi hazırlanmış olmasıydı. İçeri girdim fiyat sordum, sonra merak ediyorum kusura bakmayın ama

üst katlarda ki yerler farklı görünüyor olayı nedir diye sordum. Günlük kiralık daire olarak hazırlanmış özel müşteri süitleri olarak

bilgi verildi. Fiyatlarını sorduğumda “yani otel fiyatından farklı mı öğrenmek istedim” Hemen hemen aynı fiyatlara sahip olduğunu anladım.

Daireleri görme şansım olup olmadığını sordum bir görevli arkadaşı yanıma vererek daireye çıktım. Muazzam !!!

Bakırköy günlük kiralık daire Hakkında

Daireler kocaman ve yüksek tavanlı, içeride her şey var diyebilirim. Televizyondan buzdolabına kadar her şey sıfır olarak alınıp yerleşmiş. Temizlik otel statüsü olduğu için günlük yapılması + etken olarak beni cezbetti.

Bakırköy günlük kiralık daire işi yapan çok firma tanıyorum birçoğunda kaldım desem yalan olmaz. Bu işletmeyi öne çıkaran özellik

Daireler çok büyük ve yüksek tavanlı basık değil, Kuytu köşede uyduruk odalar şeklinde kiralama yapmıyorlar. Deniz acayip yakın olduğunu da belirtmem gerekiyor. Yürüme mesafesinde desem yalan olmaz yani.

Eklemem gereken bir diğer özellik; Günlük kiralık daire içinde Jakuzi var 🙂 Şaka yapmıyorum 1.sınıf Jakuzi var “aklınızda bulunsun”

Eğer Bakırköy günlük kiralık jakuzili daire arıyorsanız mutlaka ama mutlaka mekanı ziyaret etmenizi öneririm.

Bakırköy günlük kiralık daire işletmesinin sunduğu imkanlarda şöyle

– Arabam için otopark hizmeti verdiler

– Yemek istedim 5-6 broşür yolladılar seçtim siparişi benim için yaptırıp daireme teslim ettiler.

– Dışarı çıkacaktım bazı özel eşyalarımı orada bırakmam gerekiyordu daire de özel şifreli kasa olduğunu öğrendim “ücretsiz”

– Daire de klima var kullanımı ücretsiz

– Çay kahve makinesi var “ücretiz”

Daha ne olsun diyorum. Benim için Bakırköy günlük kiralık daire dediğinde liste başı konaklama merkezim burası size de tavsiye ederim.

Firmanın iletişim bilgilerini de buraya bırakıyorum.

Web site: https://bakirkoygunlukkiralikdaire.org/

Adres: NAVİGASYON

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu