Kassam Tugayları yeni yılda da İsrail ordusuna muhimat ve askeri kayıp verdiklerini paylaştılar

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde çok sayıda İsrail askerini öldürdüğünü açıkladı. Operasyonlar hakkında detay veren Kassam Tugayları'nın askeri gücü büyük takdir topladı.

Kassam Tugayları yeni yılda da İsrail ordusuna muhimat ve askeri kayıp verdiklerini paylaştılar
Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde çok sayıda İsrail askerini öldürdüğünü açıkladı. Operasyonlar hakkında detay veren Kassam Tugayları’nın askeri gücü büyük takdir topladı.
Kassam Tugayları, Telegram hesabından, Gazze Şeridi’nde İsrail ordusuna karşı yürüttükleri direniş faaliyetlerine ilişkin açıklamada bulundu.
İSRAİL ÖZEL HAREKAT BİRLİĞİNDEN 5 ASKER, BİR TÜNELE ÇEKİLİP HAVAYA UÇURULDU
Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde 2 İsrail askerinin RPG roketiyle hedef alınarak öldürüldüğü belirtilen açıklamada, Han Yunus’un doğusunda da “Yahalom” adlı özel harekat birliğinden 5 İsrail askerinin tünellerden birine çekilerek, tünelin havaya uçurulması sonucu askerlerin yaşamını yitirdiği kaydedildi.
İSRAİL ORDUSUNA AİT 4 CİP PUSUYA DÜŞÜRÜLEREK İMHA EDİLDİ
Açıklamada, Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Cuhr ed-Dik bölgesinde İsrail ordusuna ait 4 cipin pusuya düşürülerek antipersonel ve antitank bombalarıyla hedef alındığı ifade edildi. Söz konusu saldırıda öldürülen İsrail askerlerinin sayısına ilişkin bilgi verilmedi.
BÖLGEYE GELEN İSRAİL TANKI İMHA EDİLDİ, TAHLİYE İÇİN GELEN İSRAİLLİ KURTARMA GÜÇLERİ DE İMHA EDİLDİ
Saldırı yerine gelen bir İsrail tankının da “Yasin-105” roketiyle imha edildiğine yer verilen açıklamada, saldırı bölgesindeki kurtarma ve tahliye güçlerinin roket sistemi ve ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alındı belirtildi.
ASKERİ PERSONEL ARACI DA İMHA EDİLDİ
İsrail’e ait helikopter ve ambulansların ölüleri bölgeden taşıdığı aktarılan açıklamada, Han Yunus şehrinin kuzeyinde de İsrail’e ait bir askeri personel aracının “Yasin-105” roketiyle hedef alınarak imha edildiği kaydedildi.İsrail’den ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Haber:Ajanslar-Turkiye Esnaf Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu