Atatürk Oto Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Atatürk Oto Sanayi Sitesi (2. Kısım ve 3. Kısım )  2017 Olağan Genel Kurul Kurulu Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde yapıldı. Üyeler girişte hazirun defterini imzalayarak Genel Kurul Salonundaki yerlerini aldılar.

Toplantı öncesi İkramlarda bulunarak yönetimle üyeler arasında hoş sohbetler yapıldı. Salt çoğunluk sağlandığında ,Yönetimin ve kooperatif çalışanlarının yerine geçmesiyle genel kurulun gündem maddelerinin okunup, müzakere edilmesine ve oylanmasına geçildi.Atatürk Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin genel kurula katılan davetlileri ve üyeleri selamlıyarak kısa hoş geldin konuşmasının ardından olağan genel kurul başladı.Genel Kurulun bir ve ikinci maddelerinin okunup oylanmasından sonra 3.maddeye geçildi.Madde uyarınca bu toprakları bizlere vatan yapan gelmiş geçmiş tüm şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşımızın okunmasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi Olagan Genel Kuruluna katılan İkitelli Osb Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tunalı,Atatürk Oto Sanayi Genel Kuruluna katılan katılımcılara ve üyelere yönelik bilgilendirme konuşması yaptı.Nihat Tunalı”nın yaptığı bilgilendirme ve tanınacak imkanlar yönünde bilgilendirme konuşması Atatürk Oto Sanayi Sitesi üyeleri tarafından coşkuyla alkışlandı.Atatürk Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, Nihat Tunalı”nın genel kurula katılımından ve yaptığı açıklamalarından dolayı Nihat Tunalı”ya Atatürk Oto Sanayi Üyeleri adına teşekkür etti.

Marmara Birlik ve Giyimsanatkarları Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Karagöz Divan Oturumunu başlatarak,Atatürk Oto Sanayi Genel Kurulu”nun gündem maddelerinin okunmasına,müzakere gedilmesine ve oylanmalarına başlandı.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi Genel Müdürü Tülay öncü, muhasebe müdürü Ömer İncekara, ve Denetim Kurulu Üyesi Oskihan Elmas mali tabloları, faaliyet raporlarını, çalışma raporlarını, bilanço raporlarını, gelir gider raporlarını ve 2018 yılı tahmini bütçelerini okudular. Okunan raporlar ve gündem maddeleri divan heyeti kurulu tarafından oybirliğine sunularak  üyeler tarafından oylandı. 

Gündemin dilekler ve temenniler maddesi uyarınca Atatürk Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin genel kurula katılan üye ve davetlilere kısa teşekkür konuşması yaptı. Genel Kurul,fotograf çekimleriyle sona erdi. 

Haber:Turkiye Esnaf Gazetesi 

gallery[smartslider3 slider=12]

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu